BEMUTATKOZÁS

 

Ma már nemcsak a híres világsztárok és a legbefolyásosabb üzletemberek indulnak útnak limuzinnal, hanem az élményt keresők, a bulizni vágyók, a szalagavatóra igyekvők, de sok esetben még az ifjú párok is.

Elérhető távolságba hoztuk az utazás legelegánsabb módját, és mindent megteszünk azért, hogy az ügyfeleink érezzék, milyen fontosak nekünk. A nívós és biztonságos utaztatás ma már nem lehetséges opció, hanem követelmény. Professzionális szórakozást nyújtunk, sofőreink pedig tapasztalt navigátorok. Nem érjük be a legjobbnál kevesebbel – lehet szó akár születésnapi meglepetésről vagy üzleti útról. Legyen gazdagabb egy élménnyel, tervezze meg hétvégi programját még ma! 

 

 


 RÓLUNK MONDTÁK


limuzin bérlés tapasztalatok

„A bérelt hófehér limuzin a házunk elé gördült be – míg élek, nem fogom elfelejteni a párom arcát, amikor meglátta, mivel „utazunk”. Soha eddig nem szórakoztam ilyen jól. Úgy szeltük át a várost, hogy félig kilógtunk a limuzinból, és pezsgősüveggel integettünk minden minket figyelő idegennek. Életemben nem éreztem még ennyire szabadnak magam, és ezt most nem csak arra értem, milyen pokoli jó érzés volt belekiabálni a dalok szövegét az éjszakába. Konkrétan buliztunk már az előtt, hogy odaértünk volna a bulira. Az első volt, de biztosan nem az utolsó limuzin bérlésünk volt.”

– Janka –


 

limuzin bérlés tapasztalatok 3

„Egy kimért, elegáns üzletemberhez komoly autó dukál. Habár szívem szerint állandóan a kis, megbütykölt Golfommal járnék, az üzletfeleim megkövetelik a nívót és a profizmust. Számomra nem lehet kérdés, honnan bérlek egy alkalomhoz illő limuzint ­– legjobbat a legjobbaknak.”

– Dániel –


„Nálunk az ereszd el a hajam helyett visszafogott bulizás volt, pezsgőzés, sztorizgatás, városnézés… Sosem láttam még így ezelőtt Budapestet, egy bérelt limó ablakából. A fények, a megvilágítás, a Duna… Kiráz a hideg, ha rá gondolok. Mindez nem lett volna az igazi, ha nincs a limuzin. Minden percért megérte!”

– Vanda –